Club Domino
Föreställningar Barn & familj
21 september

Danslördag: Club Domino - relaxed performance

En föreställningsform som vänder sig särskilt till dig med funktionsvariationer, men även till dig som är ny och ovan besökare på teatern.

Club Domino är en explosion av glädje och energi. En medryckande dansföreställning med egen DJ.

I Club Domino omges du av fantastiska varelser och en scenografi som växer fram. 

Häng med!

Publiken rör sig fritt i salongen under Club Domino. Under några tillfällen får du själv möjlighet att börja dansa tillsammans med dansarna, men det är helt frivilligt.

Om Relaxed performance

Föreställningen ges här som en "Relaxed performance" vilket är en föreställningsform som passar alla som önskar eller behöver en friare och mer avslappnad föreställningsupplevelse.

Föreställningsformen vänder sig särskilt till dig med funktionsvariationer men även till dig som är ny och ovan besökare på teatern och som kanske känner dig instängd på en ”vanlig” föreställning, för dig med småbarn och som är oroliga för att barnen ska störa eller som ofta behöver gå på toaletten.

På en "Relaxed performance" råder en tillåtande och avslappnad inställning till ljud och rörelser i publiken. Du är välkommen att sitta, ligga eller stå; röra på dig, dansa eller bara titta på. Det är även enkelt att ta sig in och ut ur salongen eftersom dörrarna hålls öppna under föreställningen.

Ljudnivån i föreställningen är lägre och det är ljusare i salongen – allt för att det ska råda en mer avslappnad atmosfär. Alla är välkomna och det finns inget rätt och fel sätt att vara publik på.

Tillgänglighet

RP
Typ
Föreställningar Barn & familj
Spelas
21 september
Plats
Skånes Dansteater
Ålder
Rekommenderad från 7 år.

Kreativt team

Koreografi, ljusdesign

Erika Silgoner

Musik

Tuomas Norvio

Kostymdesign

Bregje van Balen

Scenografi

Theun Mosk

Erika Silgoner

Club Domino har ett budskap om fred och glädje. Om drömmen att riva murar av misstro och föreställa sig en mer inkluderande värld.

—  Erika Silgoner, koreograf