Dansaren Micahel står i ett gyllene ökenlandskap med armarna böjda bakom sig i en cirkel och sand strilande från sina händer.
Evenemang
24 mars

Danskonstcirkeln: In Wind or Dust

Dela din dansupplevelse och tankar kring dans med andra i detta eftersamtal som arrangeras som en del av projektet Bevara Rörelse.

Vänligen observera: Danskonstcirkeln: In Wind or Dust är fullbokad.

Danskonstcirkeln är ett forum för att uppleva och reflektera över samtida dans tillsammans. Denna gång ser vi föreställningen In Wind or Dust på Skånes Dansteater. Direkt efter föreställningen möts vi upp, fikar och delar våra upplevelser kring dansen.

Danskonstcirkeln är en del av Bevara Rörelse, ett projekt på Skånes Dansteater som samlar in och arkiverar upplevelsen av dans. Celine Orman är arkivarie och leder både projektet och Danskonstcirkeln. Insamlingen blir del av ett unikt arkiv med dansupplevelser från publik, dansare och upphovspersoner, och bidrar till ett danskulturellt arv. Din upplevelse blir ett värdefullt bidrag till danshistorien. Med ditt medgivande kommer samtalen i danskonstcirkeln att spelas in, där du som deltagare är anonym.

Bra att veta

Att delta är gratis. Du får en fribiljett till föreställningen. Inga förkunskaper krävs. Cirkeln riktar sig till dig med lite eller ingen erfarenhet av dans, liksom till dig som är van danspublik.

Anmälan

Eftersom det är begränsat antal platser krävs föranmälan. Anmäl dig via epost till celine.orman@skanesdansteater.se

Säsongsprogram

Common Ground
8 februari. Föreställning kl. 19:00–20:00. Samtal kl. 20.00–21:00.

In Wind or Dust
24 mars. Föreställning kl. 18:00–19:00. Samtal kl. 19:00–20:00.

Don’t, Kiss .Skånes
21 april. Föreställning kl. 16:00–17:00. Samtal kl. 17:00–18:00.

Indigo Flamingo
7 juli. Föreställning kl. 19:00–20:30. Samtal kl. 20:30–21:30.

Om Bevara Rörelse

Typ
Evenemang
Spelas
24 mars
Plats
Skånes Dansteater
Längd
60 min

Samtalsledare

Celine Orman, Projektledare Bevara Rörelse, Skånes Dansteater.