Två dansare i ljusblå och gröna fladdriga kläder dansar framför en rosa vägg.
Workshoppar
12 maj

Sunday Domino

En dansworkshop baserad på vår föreställning Domino av koreografen Erika Silgoner.

I våra Sunday-workshoppar får du under en söndag inblick i dansen och koreografin bakom våra föreställningar. Här får du får själv chans att prova tekniker eller material från våra aktuella föreställningar. Workshopparna leds oftast av en av våra dansare.

Hur växer en dansföreställning fram? Vilka tekniker och metoder ligger bakom, hur arbetar koreografen och dansarna fram rörelserna? I de populära Sunday-workshopparna kan du prova tekniker och material som dansarna arbetat med i skapandet av föreställningen.

Om Sunday Domino

Sommarens stora utomhusföreställning Domino av koreografen Erika Silgoner är inte bara en dansföreställning; det är också en explosion av glädje och energi som förvandlar hela spelplatsen till ett pulserande party. Domino bjuder in till en ny och oförglömlig värld av ljus, ljud och synintryck. Hur lockar man fram allt detta i en koreografi? Följ med in i arbetet bakom föreställningen och prova materialet tillsammans med våra dansare Kat Nakui och Hanna Nussbaumer i denna dansworkshop.

Pris

200 kr, workshop och lunch inkluderad.

Anmälan

Anmäl dig till workshoppen via e-post till dialog@skanesdansteater.se eller telefon 0703-44 58 11.

Eftersom workshoppen har begränsat antal deltagare, krävs föranmälan för att delta. Om anmält dig och får förhinder är det viktigt att du avanmäler dig så snabbt som möjligt så vi kan erbjuda din plats till någon annan.

Bra att veta

Typ
Workshoppar
Spelas
12 maj
Plats
Skånes Dansteater
Ålder
För alla åldrar 15-110 år.