Två dansare sitter mittemot varandra på golvet omgivna av rök och rött ljus på ett mycket stort orange tygstycke. Från deras ridhjälmsliknande hatatr förbinds de av en mycket lång fläta.
Föreställningar Barn & familj
25 maj

Danslördag: SORRY NOT SORRY

SORRY NOT SORRY bjuder på en explosiv duett för publik från 13 år, om att ta plats, göra sin röst hörd och att våga synas när Danslördag gästas av danska danskompaniet Gunilla Lind Danseteater.

Ta plats! Väsnas! Lyft upp och sträck ut! SORRY NOT SORRY är en explosiv dansföreställning, som utmanar rädslan att ta plats och synas i världen - med såväl sin kropp och sina tankar. Ett stort, färgstarkt och högljutt frågetecken ställs mot frågan om varför mindre är bättre?!

Två medryckande dansare i en färgsprakande scenografi blåser upp sig och kräver att få ta plats. Plats för sig själva och plats för varandra. SORRY NOT SORRY är ett inspirerande upprop om att ha modet att växa, sväva, bubbla och väsnas - i ett rymligt ljuduniversum av surfpunk och exstas. Ell som komikern Sofie Hagen sa “Take up space in a world that wants to shrink you”.

OM DANSLÖRDAG

Typ
Föreställningar Barn & familj
Spelas
25 maj
Plats
Skånes Dansteater
Ålder
Från 13 år
Längd
50 min
En dansare i orange kläder står omsluten av en orange balongliknande form i dansföreställningen SORRY NOT SORRY.

Take up space in a world that wants to shrink you

—  Sofie Hagen

Priser

Ordinarie

160 kr
0-18 år

100 kr